Ahad, 28 Februari 2010

PENAWAR BATUK PALING MUJARAB

STICKY MODE UNTIL 28 FEBRUARY 2010

SEMPENA PELANCARAN SARAH'S COLLECTION

(NEW ENTRY PLEASE SCROLL DOWN) 

 
Aku merasa amat terpanggil untuk berkongsi kemujaraban ubat di atas. Ubat Batuk Sapu pertama seumpamanya di Malaysia. Ini lah dia Minyak Aroma Therapy Plus. Sejenis ubat batuk yang hanya perlu disapu pada bahagian leher tetapi kesannya amat mujarab sekali. 

Pertama kalinya aku  menggunakan Aroma Therapy Plus ni pada pertengahan tahun lepas. Alhamdulillah sangat mujarab pada aku. Kalau sebelum ni aku batuk sampai sebulan lamanya, tapi dengan produk ni batuk aku boleh baik dalam masa seminggu. Apa yang lebih penting, tidur malam juga amat lena sekali kerana takde lagi gangguan batuk yang berpanjangan.

Minyak AromaTherapy Plus ni sebenarnya direka khas untuk kegunaan bayi seawal usia 2 bulan. Minyaknya yang tidak panas dah sedikit berangin amat memberi keselesaan pada bayi. Kepada kengkawan yang mempunyai anak kecil, penggunaan minyak ini sangat-sangat membantu. Aku yakin setiap dari kita pasti berdepan kesukaran bila nak kasi anak makan ubat kan? Penyelesaiannya mudah sekali dengan menggunakan minyak ini. Aku gerenti anak-anak kalian akan lebih selesa dan dapat tidur dengan lena sekali.

Bagi memudahkan kengkawan mendapatkan produk Aroma Therapy Plus ini, dengan lafaz bismillah aku dengan rasa sukacitanya melancarkan pembukaan 


Dapatkan Minyak Aroma Therapy Plus pada harga promosi sah sehingga 28 Februari 2010 sahaja. Semoga setiap dari kita sama-sama mandapat manfaat dari produk ini. 

Aku juga mengalu-alukan sebarang pandangan, cadangan dan juga testimoni dari kalian semua untuk dikongsikan di sini.

TERIMA KASIH 

40 comments:

~aSHa~ berkata...

tahniah atas pembukaan sarah's collection...

semoga maju jaya...nanti nak try gak beli tu...

nza berkata...

wow..diam xdiam dh buka bisnes...moga brtmbah maju..INSYAALLAH....AMIN.

Nida berkata...

Amboi Ain...senyap-senyap jer.. tup..tup dah jadi bisnes woman...All the best, Nida doakan semoga Ain berjaya dalam bisnes :)

Fara_Adura berkata...

Macam berminat aje.. bape hengget ek? Bagus2.. da ade collection sendiri.. tahniah

Ain berkata...

asha: thanks sha...

untuk awak akak kasi special offer sbb akak sangat terharu awak jadik 1st follower masa blogshop masih lagi under construction....

no delivery charges for you dear... just pay rm13.50 only.....

Ain berkata...

kak nza: saje suka-suka kak....

niat sebenarnya nak tolong kawan2 yang susah nak dapatkan produk ni kat pasaran...

kat kawasan paka nie, satu kedai pun takde jual minyak nie... memang susah sangat nak carik....huhuhu....

Ain berkata...

nida: thanks dear... terharunyaa....sob..sob..

baru nak cuba nie, jeless la tengok orang berniaga...hehehe....

Ain berkata...

fara adura: kalau beli taim promotion ni boleh dapatkan dengan harga rm13.50 sebotol tak termasuk kos delivery....

selalunya kat luar harga dia rm14.90 sebotol...

sangat sesuai untuk seisi keluarga...

insyaallah tido pasti lena tanpa gangguan batuk lagi....

rugi tak cuba tau...

mamalieyna berkata...

eh bagus ye..Kita tgh batuk ni..bleh la try kan..thanks for sharing!

Ain berkata...

mamalieyna: cuba la...

bila dah cuba nanti, mesti ieyna akan cakap, kenapa la tak tau dari dulu lagi.... hehehe...

sangat mujarab untuk batuk tau...

Mak Su berkata...

bagus ni, maksu ni kan sedang batuk2, tapi tunggu ler, tengok bajet bulanan, huhhuhu (malu nak habaq)

Ain berkata...

maksu: apa nak segan maksu...hehehe

kalau berminat inform ain k...

Tinie a.k.a Ibu Fatin berkata...

tahniah atas pembukaan sarah's collection...

akan cuba nanti :)

LiNda berkata...

Tahniah Ain...

ermmm... nanti saya jenguk-jenguk oke !

Ain berkata...

tinie: cuba jangan tak cuba....

insyaallah jatuh chenta nanti....hehehe

Ain berkata...

sis linda: jemput sis...

jangan segan2 ya...

minyak ubat jer la yang ada.... hahaha...

zaidah berkata...

Alhamdulillah...dah bukak bisnes plak ain...semoga ain berjaya n sukses sentiasa...rase mcm berminat jugak...walaupun tak batuk bleh simpan untuk time2 emergencykan...

~aSHa~ berkata...

uish ye ke kak? ok ok...nanti mlm nanti sy transfer duit ye...excited nye sy...tq tq

Ain berkata...

zaidah: baru nak cuba zai... yg penting boleh tolong kengkawan skali...

benda yang elok rasa sayang plak kalau tak kongsi...

setuju sangat ngan zai... kalau nak sakit kita bukan tau kan...

prevention is better than cure...

kalau kita gunakan minyak ni dari awal batuk tu nak jadi, insyaallah batuk tak melarat...

Ain berkata...

asha: betul la nie, tanda terima kasih akak untuk awak....

sangatt2 terharu ok...

jangan lupa kasi address ngan no. phone ya..

Syuhada Kamal berkata...

kak ain..tahniah yer atas pelancaran Sarah collection..sy doakan agar akak sukses2 selalu..menarik produk akak ni..blehla try gak ni..:)

Ain berkata...

syuhada kamal: thanks dik...

akak galakkan syu cuba sbb memang elok sangat untuk batuk....

minyak ni senang nak guna dan bawak kemana-mana.....

LotsOfLove-Pearls berkata...

Dearie Kak..
Wah Kak..
Hebat ni kalau mcm nie..

Menarik..

Ain berkata...

lol: orang lain lagi hebat la dearie...

akak tolong jual minyak ubat untuk kengkawan jer....

susah la nak dapatkan minyak ni kat sini... huhuhu....

Kniedaz berkata...

Baru minggu lepas mak sedara bagi kat mak mertua yg tgh batuk..nampak lega sikit..
^_^

Ain berkata...

kniedaz: thanks singgah sini...

kalau kita gunakan waktu awal2 batuk lagi mujarab kan...

batuk tak sempat melarat dan paling penting tido malam tak terganggu....

ain suka cium bau dia, rasa fresh jer otak...hehehe...

CuTeMiUt78 berkata...

ahaahhh.. minyak ni la yg dicari2... memang bagus.. bukan setakat utk batuk.. selsema... penat.. dan macam2 lagi pun blh guna minyak ni..

Ain berkata...

cutemiut78: sesiapa yang beli memang tak rugi kan.....

bukan ajer untuk batuk, tapi banyak lagi kegunaannya.....

berbaloii-baloii...

~aSHa~ berkata...

kak..sy ada beli aroma terapi..tadi nak send order form tu...tiba2 intenet probs...tak tau sampai ke tak order tu...sy dah transfer duit melalui m2u..nanti cek ye...

Ain berkata...

asha: dah terima sya...

besok insyaallah akak pos...

~aSHa~ berkata...

cepatnye...ok tq...sori tak smpt nak berjumpa di kemaman...ehehhee...penat nye badan main netball 4 game

Ain berkata...

asha: akak dah pos, hopefully besok sha dah terima....

sorry terlambat ya dear...huhuhu...

arryani berkata...

Waaaa...bestnyee...

kleksi apa yg ada lagi ,kat situ??

mamamiera berkata...

e'eh.. bagusnye produk nih..
cam nk order gak lah..
zai p0n kalo dah batok, berbulan2 nk baik..
bebudak p0n kerap sgt batuk..
nk order gak ah.. jap g zai tngok sarah collection ye..

Ain berkata...

sis arryani: koleksi lain lepas ni kak...

untuk permulaan ain perkenalkan aromatherapy ni dulu....

Ain berkata...

mamamiera: zai sama la cam ain....

ain ni payah nak demam, batuk atau selesema, tapi sekali kena makan masa la nak baik...kalau batuk selalunya memang sampai sebulan baru hilang....huhuhu

kalau nak, zai boleh try carik kat farmasi dulu, boleh save delivery kos. tapi kalau takde boleh jer order ngan ain...

untuk kids senang tau, sbb just sapu jer kat leher, dada ngan belakang dorang...

rugi sangat kalau tak cuba...

honeylanz berkata...

tahniah n all the best

Ain berkata...

honeylanz: thanks dear...

has dah jumpa ke minyak ni kat farmasi?

azza berkata...

cemana nak beli? ada jual di farmasi ker?

or dimana bleh beli di sekitar shah alam?

Sofie Adelia's awesome mommy berkata...

macam mana nak oreder ni?

Related Posts with Thumbnails